Anordna en konferens i Malmö

29 september 2020 Lily Hansen

Ska man anordna en konferens finns det många olika val att beakta. Är det till exempel bara en bra och fungerande lokal som behövs eller ska även mat och dryck ingå i eventet? Kanske till och med underhållning? Ska det vara mestadels arbete och föreläsningar, eller ska personalen få mycket tid till avkoppling och umgänge? Ska konferensen ske på hemmaplan eller på en helt annan ort? På landet eller i storstan?

Är ni placerade i Malmö är möjligheterna många. Det är en stad som erbjuder både storstadspuls och närhet till lugna landsbygden, med riktigt bra lokaler för konferenser.

Kommer man utifrån så är staden också bekvämt belägen med närhet till både flyg och andra färdmedel.

Vad ska ingå?

Det finns möjligheter att enbart hyra lokaler, men även att göra det till ett helhetspaket. Man kanske vill att mat och dryck ska finnas och serveras på plats. Då kan personalen fokusera på konfererandet istället för att hitta en lunchrestaurang som de sedan kan gå till. Ska konferensen pågå under två eller fler dagar kan det vara lämpligt att det går att bo där också. Kanske ett hotell med välutrustade konferenssalar?

Bjud på det lilla extra

Vill man att personalen ska trivas på sitt jobb, vinner man mycket på att få dem att trivas även under själva konferensen. Lägg lite extra krut på att se till att de har det bra. Satsa på god mat och dryck, och bjud dem på inträdet till spa:t. Visst kommer det att kosta lite extra, men man får då en nöjd personal som i gengäld vill göra sin arbetsgivare nöjd med väl utfört arbete.

Ska du anordna en konferens i Malmö eller däromkring? Då har du tur, det finns många ställen att välja på. Vill du ha en lokal centralt i staden kanske detta ställe kan vara något: https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/?

Fler nyheter