Är du peppad och klar?9

Är du peppad och klar?9

Aldrig tidigare har väl prepping varit ett så hett begrepp som just nu. Från att ha tillhört en underlig, kanske även utskrattad grupp i samhället har nu fenomenet blivit mainstream.
Framför allt tycks vi ha en mängd toalettpappers-preppers i landet numera. 
Nåja, bättre sent än aldrig, även om själva handlingen prepping förutsätter att man gör det innan timmen är slagen och alla andra drar iväg till affärerna.

Hur som haver så har även du som läser detta förhoppningsvis fyllt på med lite nödvändiga varor i hemmet. Inte för att vara beredd på någon sorts undergång. Utan det handlar mer om att veta att du har tillgång till sådant som du kan komma att behöva inom en omedelbar framtid.
Det kan vara allt från mat och eventuella mediciner till ett extra 9 volt batteri eller två och rödsprit till stormköket.
Bra saker att ha helt enkelt, om man räknar med att av någon anledning inte kunna ta sig till affären.

Just mat är ju prioritet. Affärerna verkar inte ha några problem med att fylla på i hyllorna, men många kanske räknar med att kunna beställa hemkörning av mat för att minska exponering mot viruset. Dock verkar många affärer numera ha långa väntetider gällande denna tjänst. Så passa på att handla lite extra nästa gång du är i butiken.

Det är en hård tid vi står inför, och redan är i. Viruset har trots allt inte toppat i sin spridning, så än finns det tillfälle kvar att preppa lite extra. Se till att inte bara köpa sådant som är nödvändigt, utan även sådant som kan sprida lite glädje om du blir sittande hemma under en längre tid.
Det är viktigt att kunna njuta av vardagen även i dessa tider och inte bara se allvarligt på läget. Då blir livet lätt tristare än vad det egentligen behöver vara i pandemins era.