Dekorera med konstgjorda växter

När man ska dekorera en arbetsplats eller butikslokal så är det bra att tänka på att det ska vara både funktionellt och trivsamt. Det får inte vara för mycket som händer med mönster, färger och prylar, men det ska heller inte vara för kalt, stelt och oinspirerande. Det handlar om en balans som gör att alla kan trivas.

Bra förvaring möjliggör att man kan gömma undan pärmar, papper och andra produkter som man inte vill ha synliga. Fina skåp med luckor som döljer men ändå gör sakerna lättillgängliga är därför en bra lösning. När det kommer till färgval så kan det vara klokt att hålla större ytor neutrala i ljusa toner som vitt och grått för att det inte ska ge för starkt intryck men ändå en känsla av rymd. Man kan istället ta in färg genom gardiner, kuddar och andra textilier som piffar till utrymmet. Textilier är dessutom lätta att byta ut om man vill ha en förändring, till exempel vid högtider eller efter säsong.

Växter är trevliga att titta på och de bidrar också med färg och liv till ett utrymme. Även om man använder sig av konstgjorda växter så för de in ett visst element av dynamik i en lokal. Konstgjorda växter har även fördelen att de inte kräver något underhåll och de riskerar aldrig att dö, vilket gör de till ett mer ekonomiskt alternativ än levande blommor. Man kan placera dem på svåråtkomliga platser eftersom de aldrig behöver vattnas och de har heller inget behov av solljus vilket ger ännu fler dekorationsmöjligheter.

Hos Brondsholm hittar man ett brett utbud av konstgjorda växter med naturtroget utseende. De finns i flera olika storlekar och sorter som kan placeras i krukor eller hänga i tak och på väggar. Man kan köpa Brondsholms växter i små eller stora partier, helt beroende av vilket behov man har. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *