Det var en gång ett magasin

Har du någon gång funderat på hur det skulle kännas att vara någon eller något helt annat? Alltså om du skulle vara en annan person, ett djur eller rent av ett magasin? Vi leker med tanken att vara ett magasin. Tänk så många olika typer av människor du skulle möta varje dag. Människor med olika typer av öden och olika anledningar att hyra magasinering.

Ena dagen kommer en ledsen kvinna som har blivit vräkt från sin lägenhet. Hon vet inte var hon ska ta vägen och vill inhysa de få tillhörigheter som hon har kvar. Naturligtvis blir du stolt över att kunna ta hand om sakerna åt henne.

Olika syften och ändamål

En annan dag dyker ett gulligt par upp. Du ser direkt att de är kära då de har svårt att släppa taget om varandra. Du hör dem berätta för flyttgubbarna om hur de ska flytta ihop och att alla möbler inte får plats i den trånga, lilla lägenheten. Du gläds åt att få hjälpa dem och ser hur de bär in möbel efter möbel som du kämpar för att få plats med i de utrymme de hyrt för magasinering.

På eftermiddagen kommer den coola killen. Du ser hur han bär in den ena surfbrädan efter den andra. Han är extra glad för han ska resa till andra sidan jorden och surfa de stora vågorna. “Tack så hemskt mycket för att ni erbjuder så skönt storage i Uppsala”, säger han. 

 

En uppskattad modell

Att kunna hyra in sig för korttids- eller långtidsmagasinering är fantastiskt bra. Somliga behöver några veckor mellan en flytt medan andra, som surfkillen, inte riktigt vet när de kommer tillbaka. Somliga behöver ha ständig tillgång till sitt magasin, som det nykära paret. Andra orkar inte bry sig eller knappast kommer att ha råd att betala hyran över tid som den stackars vräkta kvinnan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *