Fasadskyltar i Malmö visar vart du finns

16 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Oavsett om ditt företag finns i en liten stad eller i en storstad så är det av största vikt att se till så att kunderna enkelt kan se vart du finns. Du kan marknadsföra ditt företag på många olika sätt  och ett av dem är en snygg och uppseendeväckande fasadskylt. En skylt gör det även lättare för dina kunder att hitta dig och din verksamhet.

En fasadskylt bör vara synlig från både nära och långt håll. Det finns därmed en del att tänka på när du ska välja rätt typ av skylt. Placeringen på fasaden är exempelvis viktig så att skylten syns från alla tänkbara håll. Eftersom alla företag är olika så är även skyltningen olika för att den ska vara attraktiv för den aktuella målgruppen. Med lite fantasi så går det att skapa en unik fasadskylt som sticker ut.

 

Fasadskyltar Malmö, Göteborg

 

Hur ska en fasadskylt se ut?

Det finns inga regler eller riktlinjer för hur en effektiv fasadskylt ska se ut. Fasadskyltar i Malmö visar vart du finns och du har en mängd olika utföranden och storlekar att välja bland. Det viktigaste är att skylten speglar ditt företag och att den känns rätt för dig. Sedan så spelar det ingen roll om den är rund, fyrkantig, avlång, liten eller stor.

Vill du ha en fasadskylt med eller utan belysning? I vissa fall så kan en enkel plåtskylt vara ett bra val och i andra fall kan en färgsprakande neonskylt vara mer passande. Du kanske anser att en LED-skylt är vad du önskar och då kan du absolut välja det. 

Det finns även så kallade ljuslådor som introducerades på sjuttiotalet. Lådan kan anpassas så att den matchar företagets profil. En ljuslåda är mycket användbar och finns i ett flertal olika utföranden. Den kan hängas på husfasaden, på en stolpe eller hängandes från taket.

Fler nyheter