Hitta inspiration på konferens i Värmdö

24 mars 2022 patrick pettersson

editorial

Du hatar inte din kollega på jobbet egentligen. Det är bara det att miljön, stressen och de allmänt rådande omständigheterna har gjort ditt tålamod mindre. Den sterila och grå kontorsmiljön. Stressiga deadlines. Tråkiga matlådor. Dag ut och dag in. Samma sak. Det är sådana saker som gör att du tar ut frustrationen på din kollega på andra sidan bordet. Plötsligt kan du inte höra någonting annat än hens smaskande tuggummituggande, och det blir droppen.

Okej, innan någonting eskalerar så finns det faktiskt en lösning. Det låter som att ni alla på jobbet behöver lite omväxling. Ett miljöombyte. Varför inte ta alla kollegor med dig och boka in er på en Konferens i Värmdö? Efter alltför lång tid tillsammans innanför samma väggar med samma enformiga arbetsuppgifter kommer man till slut bli galen. Innan det går för långt bör ni alltså åka på konferens för att ge er själva lite inspiration, perspektiv och inte minst energi.

 

konferens

En konferensromans

Man ska inte underskatta värdet av att komma från jobbet lite då och då och gå på konferens. Ofta får du träffa andra människor som kanske jobbar med samma sak som du, men som har helt andra erfarenheter att dela med sig av. Erfarenheter som kan få perspektiv att vändas och ge dig ny motivation att ta med dig tillbaka till jobbet. Konferenser innehåller ofta föreläsningar och workshops och är ett utmärkt sätt att fylla på sin kunskapsbank med nya idéer.

Extra spännande blir det förstås om det är en konferens med övernattning. Kanske särskilt om det finns en bar på konferensanläggningen. Det är speciellt att få umgås med sina kollegor utanför jobbet. Du kan få se en helt annan sida av dem än vad du trodde fanns. Kanske finns det till och med utrymme för en romans. För det som händer i Värmdö, stannar i Värmdö.

Fler nyheter