Måttanpassade skjutdörrar som erbjuder ett snyggt och funktionellt sätt att dölja alla prylar och plagg i hemmet

22 april 2021 Cecilia Olsson

De allra flesta människor har betydligt mer saker i sitt hem än vad de tror. Tillfällen då man plötsligt inser att hemmet är fyllt med prylar och plagg är oftast inför en flytt eller de gånger man tappert ger sig på att rensa bland sina saker. Annars kan den faktiska mängden saker i bostaden gå obemärkt i väldigt många år. Mycket tack vare bra förvaringsmöjligheter och snygga dörrar som kan dölja det som finns där bakom. 

Saker som förvaras rätt håller längre

Bra förvaring är såklart även viktigt för att det ska gå att hålla ordning och hitta sakerna när de ska användas. Kläder mår dessutom bäst av att förvaras där de får den plats de förtjänar, vissa plagg håller formen längre om de får hänga på galgar medans andra ska ligga vikta i lådor eller på hyllor. En garderob är dock inte mycket utan sina dörrar, de kan göra allt från att ge rummet ett mer stilrent intryck till att få det att kännas större och luftigare med hjälp av speglar.

Välj rätt dörrar till garderoben

Det som dock kan ha störst inverkan på rummet är hur dörrarna öppnas. Klassiska dörrar som hänger på gångjärn och öppnas utåt tar upp en del av rummets yta just när de öppnas, något som kan ha stor påverkan på hur rummet kan möbleras. Med skjutdörrar däremot tas ingen extra yta upp utanför själva garderoben och de erbjuder ofta också större öppning.

Företag med passion för förvaring

Ett företag som brinner för garderober, skjutdörrar och andra förvaringslösningar är Garderobsform. Deras mål är att erbjuda unika, specialdesignade garderobslösningar för såväl privatpersoner som företag. Samtliga av deras garderober och skjutdörrar tillverkas på beställning och är måttanpassade för att möta alla de önskemål som kan finnas. Produkterna från Garderobsform är dessutom av högsta kvalitet och har rimliga priser, mer information finns på https://garderobsform.se/skjutdorrar-3/.

Fler nyheter