Microneedling lyfter huden utan ingrepp

En ny trend på marknaden är att gå på behandlingar som bättrar på utseendet utan att göra stora ingrepp och som innebär väldigt få risker, om ens några. Huden har det forskats mycket på och hur man kan förbättra den på enklast sätt. Många lider av acne eller har gjort det, och har numera ärr kvar i ansiktet som aldrig kommer försvinna av sig självt. Det är aldrig kul att ha problemhy. och många kan ha dålig självkänsla och komplex för sitt utseende på grund av detta.

 

Sterila nålar gör hål i huden

För att behandla dålig hy i ansiktet kan man använda sig av microneedling. Det ger ett snabbt resultat och kräver endast några behandlingar för att få till den perfekta hyn. Vill man bli fin får man lida pin som det heter, och med tanke på att microneedling faktiskt är nålar som trycks in i huden kan väl det påståendet stämma ganska bra. Nålarna är sterila och trycks in genom vibration över ansiktet via en maskin. Eftersom det endast är 12 nålar som trycker 2000 hål i sekunden går detta extremt fort och är väl värt smärtan för det resultatet man uppnår.

Behandlingen skadar huden, fast på ett bra sätt, så att kroppen själv sätter igång en reparationsprocess och frigör naturliga ämnen som förbättrar huden. Det är i läkningen av huden som resultatet kommer, och det bästa av allt är att det är en helt naturlig process utan kemikalier eller injektioner av något slag.

 

 

Behandling för många olika hudproblem

Förutom på acne eller ärrig hy kan behandlingen även hjälpa mot rynkor och hud som har tappat sin elasticitet. Det hjälper också mot extremt torr hy eftersom kroppen frigör hyaluronsyra som är extremt fuktbindande och nyttigt för huden. De som har problem med pigmentfläckar och upplever det störande kan också gynnas av behandlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *