Att boka frakt online

Att boka frakt online

Hur smidigt är det inte att kunna sälja online och även boka frakt online. Smidigt och kostnadseffektivt eftersom det finns tjänster som hjälper dig att beräkna vilken leverantör som blir billigast och bäst just utifrån dina behov. Känner du exempelvis till DHLs priser? Ingen har väl prislistan i huvudet. Men med några enkla knapptryck så har du alla DHL priser tillgängliga och du kan lätt jämföra priser mellan olika typer av leverantörer. Vad blir billigast, vilken typ av frakt passar bäst utifrån format och vikt? Allt sånt kan du hitta online idag.

 

Vad skickar du idag?

Låt säga att du köpt en cykel till barnbarnet i present. Känns jättesvårt att veta hur det ska packas och fraktas. Då går du in och söker på DHL priser och ber även om en jämförelse mot övriga leverantörer. Snart ser du om DHL priser passar dig och hur de står sig mot övriga leverantörer. Slå in din cykel fint och lägg emballage om så den klarar sig bra. Sen är det bara att välja tjänst och invänta upphämtning vid dörren om du beställer det. Annars besök närmaste paketombud och lämna in din försändelse. Det är mycket enklare än du tror!

 

 

För dig som säljer second hand

Säljer du kläder och prylar second hand på typ blocket eller tradera så är ju också olika fraktalternativ av intresse. Då är en jämförelsetjänst väl på sin plats och du kan så klart kolla in enskilda leverantörers priser såsom DHL priser eller någon annan. De vanligaste leverantörerna för dig som privatperson i Sverige är ju Schenker, DHL och Postnord men det finns faktiskt ännu fler. Det kan vara en god idé att jämföra dem alla så du vet hur DHLs priser ligger mot tex UPS. Skicka ett gäng urvuxna gosedjur till andra änden av landet och ge ett barn nya vänner att krama!