Att hitta kärleken på Internet

Att hitta kärleken på Internet

Så är det äntligen dags nu? Att ta det lilla lilla klivet ut i stora vida kärleksrymden? Det är faktiskt bara att googla populära dejtingsidor, kolla runt, välja en dejtingsida och lägga upp en profil! Okej, kanske är det inte riktigt så enkelt. Det gäller förstås att lägga ner tid och energi på detta, i synnerhet på profilen. Det gäller den stora kärleken här. Och du är ena parten. Så vem är du egentligen? Satsa på ärlighet redan från början. (Utan att fulmåla dig själv, förstås.) I en riktig relation är man den man är. Varken mer eller mindre! 

 

 

Att tänka på

 

Vem är du då? Det är ju inte den lättaste frågan att besvara. Ett tips är att gå på vad som gör dig glad och vad du tycker om att göra. Vad drömmer du om? Vad är viktigt för dig? En segelbåt, matlagning eller lediga söndagar? När du benat ut vem du är, kommer nästa svåra fråga. Vad söker du? Det kanske du inte ens vet. Man får prova sig fram. Och kanske inte snöa in på det man tror sig vara säker på. Om en viss typ av människa uppenbarligen inte fungerar med dig, pröva något annat. Var nyfiken!

 

Tålamod…

 

Ja, ganska mycket av psykologi det här med dejting! Och när du väl lagt upp en profil, till exempel på någon av sidorna här, och du får napp. Då gäller det att ha tålamod. Såklart att det kan smälla till på första dejten. Det sa klick, och så vidare. Men mer troligt säger det gnissel och fniss på ganska många dejter, och så smäller det till på den elfte. Självklart ska man ta sitt dejtande på allvar. Men att gå på varje dejt utan förutfattade meningar om vad som komma skall, det är att rekommendera. Ett öppet sinne är fina grejer!