Fick ni den perfekta flytten med flyttfirma i Norrköping?

25 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

Hur kan man låta bli att skryta när man haft en så enkel och okomplicerad flytt? Att flytta brukar vara tufft och svårt. Men inte denna gången, skillnaden man gjorde var att ta hjälp. Redan från att det var bestämt att man skulle flytta tog man kontakt med en flyttfirma Norrköping

Dag, tid och plats bokades in. Det skrevs även in hur långt det var mellan ställena och hur stort man skulle flytta ifrån. Detta för att kunna få en offert på arbetet. Många flyttfirmor erbjuder kostnadsfri offert, så är det något man vill kolla kan man enkelt göra det. 

Med flyttfirmans hjälp var flytten enklare än man någonsin kunnat drömma om. De har verkligen skött allt. Man har inte behövt lyfta en kartong själv, eller en möbel. Dessutom arbetar de på väldigt effektivt och snabbt. Man blir minst sagt fascinerad av deras arbete och snabba jobb, dessutom ingen klagan över huvud taget, som det kanske hade varit från någon annan. 

 

 

Glöm inte rut

En annan väldigt positiv sak är att man ofta kan låna kartonger av dem. Inget du behöver bekosta själv och dessutom förvara sedan. Köper man egna och ska sälja dem efter flytten så förlorar man mer än hälften av inköpskostnaden och det är ju inget man vill. Från flyttfirman är det bra kartonger och man kan ofta även få emballage till de ömtåliga sakerna. 

När du anlitar en flyttfirma måste du tänka på allt. Det innebär också rutavdraget. Detta avdraget ger dig en summa att dra av på flyttfirmans arbete. Däremot så ingår inte bensin och liknande i den. Rutavdraget hjälper till och håller nere kostnaden rejält. 

De flesta har den redan inräknat i offerten. En annan sak är att välja en flyttfirma som har försäkring på flytten. Skulle något hända ska det finnas försäkring som täcker. 

Fler nyheter