Flyga ballong över Stockholm

23 mars 2021 jonas olsson

Har du ofta undrat hur det skulle vara att flyga? Att se Stockholm och Sverige från ovan. Alltså inte med flygplan och motorbuller, utan tyst och stilla glida över landskapet som en fågel som glidflyger på vindarna? Kanske har du också sett små färgglada bollar högt uppe i luften, luftballonger, och fascinerats. Tänkt att det måste vara fantastiskt däruppe. Det är det. 

Det är en fantastisk och unik upplevelse. Men det bästa är att det nu är möjligt att prova på. Det är inte längre något att bara drömma om. Dreamballoon.se kan ta dig med på en hisnande upplevelse.

 

En present till någon som fyller jämnt?

Att ge bort upplevelser har blivit mer och mer populärt. I takt med att de flesta hinner skaffa sig det de behöver och ofta har alldeles för mycket prylar, är upplevelser en perfekt present.

En del samlar också på upplevelser, har en bucketlist och vill kunna bocka av så många saker som möjligt på den. En sådan sak kan vara just en ballongflygning. 

Fyller chefen år? Är han eller hon en äventyrare, och ni vill överraska chefen med en present från er alla? Slå till och ge bort ett riktigt äventyr, en ballongflygning, det brukar de flesta inte förvänta sig att få.

 

Vad gäller vid ballongflygning?

Köper du en biljett, och bokar en flygning, får du en timmes ballongflygning tillsammans med erfarna och rutinerade ballongflygare. Du kan boka online och välja varifrån du vill starta, det finns ett antal startplatser att välja på. Eftersom vinden styr ballongen är tiden ungefärlig, men efter ca 50 minuter letar piloten efter en plats att landa på. 

Det finns en följebil som följer ballongen från start till landning. Totalt tar får man räkna med att upplevelsen tar minst fyra timmar. Man flyger oftast strax efter soluppgången eller innan solnedgången. 

Fler nyheter