I Malmö finns effektiva metoder för klottersanering

Fasaden på ett hus är det första som syns då man kommer fram till en fastighet. Den blir därmed det första intrycket och handlar det till exempel om ett hyreshus så kan den ha påverkan på hur lätt det blir att hitta betalande hyresgäster. Något som kan ha negativ påverkan på hela området är om fasader, lyktstolpar och fönster är nerklottrade.

Klotter kan sänka ett helt område

Klotter kan göra att hela kvarteret får ett fulare utseende vilket i sin tur även kan bidra till att det blir mer oattraktiv för hyresgäster och bostadsköpare. Ännu värre blir det om boende och förbipasserande uppfattar området som otryggt på grund av klottret.

Låt inte fasaden ta skada av klotter

Förutom att klotter kan ha negativ påverkan på fastighetspriserna i ett område så är det dessutom dåligt för fasaden i sig att blir nerklottrad. Det gör att det finns många anledningar till att man bör sanera klotter så snart som möjligt och dessutom behandla ytan med klotterskydd.

Ett klotterskydd läggs på för att skydda fasaden samt gör det lättare om den återigen skulle behöva saneras från klotter. 

Effektiv klottersanering i Malmö

Behöver du hjälp med klottersanering i Malmö så kan Hustvättarna stå till tjänst, oavsett om du vill ha ett avtal eller om det gäller ett enstaka tillfälle. Eftersom det dessvärre kan vara så att klottrare rör sig i samma områden och därmed kan återbesöka fasader som de tidigare klottrat ner kan ett avtal vara bra för den som drabbats mer än en gång. 

Skonsam sanering som lämnar bra resultat

Ett klotteravtal hos Hustvättarna innebär att de inom angiven tid kommer ut och tar bort klotter samt lägger på nytt klotterskydd. Klotterskyddet anpassas dessutom på så sätt att Hustvättarna tar fram det bästa skyddet för den aktuella fasaden. De använder sig alltid av skonsamma metoder som bevarar ytorna samtidigt som det oönskade klottret försvinner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *