Modulbyggen av hög kvalité snabbt på plats

18 mars 2022 william eriksson

editorial

Förr eller senare hamnar man i en position där man kan behöva ett utökat utrymme. Frågan blir om man ska bygga eget. Att bygga eget är naturligtvis stiligt och proffsigt men det kostar därefter också. Dessutom kanske man är i en position där man behöver utrymme snabbt.

 

Det kan ju också vara så att man behöver ett tillfälligt kontor, lektionssalar eller tillfälliga bostäder medan man tar tag i designen och konstruktionen av de mer permanenta byggnaderna. Vad ska man ta sig till? Man kan ju inte slänga in folk i en illa isolerad trälåda på bakgården, eller? Lösningen på problemen är modulbyggen. 

Modulbyggen levereras snabbt av leverantören, monteras upp snabbt och vips så har man mer utrymme till vad man nu ska ha mer utrymme till. Och kom ihåg att bara för att det går snabbt att få upp ett modulbygge så betyder det inte att kvalitén tummas på. Snarare så är pressen större på modulbyggen att de ska vara av hög kvalité, eftersom snabbhet tenderar att vara sammankopplat med slarv. Så är inte fallet. Modulbyggen kommer snabbt på plats och har precis samma höga kvalité som snigelbyggda konstruktioner.

 

modulbyggen

 

Skräddarsydda och kvalitetssäkra byggnadsmoduler

Så hur många byggnadsmoduler ska man ha för modulbyggen? Hur många behöver företaget, skolan eller de som ska bo i dem? Skräddarsy antalet moduler och kom ihåg att man hyr modulerna. Så behövs de inte mer så hämtas de. Behöver man färre så hämtas de överflödiga modulerna och behöver man fler så får man hyra fler. Lätt som en plätt.

Lyxen med att hyra sina byggnadsmoduler är just det att man hyr dem. Det innebär att om behovet upphör så står man inte där med lokaler som inte behövs mer. De hämtas upp och används sedan på ett annat område. Här kan man hitta sina byggnadsmoduler: http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/byggmoduler-tillverkning/.

Fler nyheter