Rätt sak på rätt plats – använd professionell transporthjälp

Rätt sak på rätt plats – använd professionell transporthjälp

Mycket i livet handlar om att ha rätt sak på rätt plats vid rätt tillfälle. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet, både i vardagen och när det är något speciellt på gång. En budbil och en pålitlig chaufför är för många en dold vardagshjälte. 

Det finns flera solskenshistorier om när budfirmor har löst upp kniviga situationer, som när brudgummens byxor är kvar på kemtvätten och bröllopsgästerna har börjat bänka sig i kyrkan. Eller när 300 rosa glaserade muffins till ett företagsevent har fastnat på tåget som står still i Solna. Det är då budbilen dyker upp – som räddaren i nöden.

 

 

Varje transport ställer särskilda krav


Det är inte alltid som en vanlig budbil fungerar, ibland är det som ska fraktas varmt och ibland behöver det hålla kylt. Oftast har man också behov av flera olika typer av körningar. Exempelvis återkommande och regelbundna turer, snabba sistaminuten bud eller särskilda specialtransporter där något otympligt ska fraktas. Vissa saker vill man inte köra själv, som ömtåliga speglar från 1700-talets början eller tunga maskindelar till en lyftkran. 

Det är då man vill ha en riktig kompis, en budfirma som kan lösa alla transportbehov och som man känner sig lugn och trygg med.

 

En riktig kompis i vått och torrt


En viktig del av den tryggheten är väl underhållna budbilar som det är ordning och reda med, där alla krav på transportförhållanden uppfylls.

Men det är inte bara bra bilar man vill åt, utan även en erfaren chaufför med servicetänk. Det är en konst att hitta snabbaste vägen och lasta på bästa sätt, så att allt kommer fram i tid och utan att skadas. 

Det finns flera budkompisar att anlita och Kungsbud i Stockholm är en av de budfirmor som hjälper dig hela vägen fram. Så tveka inte – utan ta hjälp av ett proffs så att rätt sak hamnar på rätt plats vid rätt tillfälle.

Posted in bud