Ta över äran från ett blombud i Kungsholmen

21 november 2021 Lily Hansen

editorial

Digitalisering och sociala medier har gjort det möjligt att hela tiden ha kontakt med varandra. Trots att man befinner sig på olika platser i världen. Du kan med ett telefonsamtal, eller till och med bara ett sms med en emoji, berätta för din partner hur du känner för hen. Även om hen bor på Kungsholmen i Stockholm och du bor på typ Filippinerna eller någonting. Åtminstone på tillräckligt avstånd för att ni inte ska vara nära varandra.

Men fyller det verkligen kvoten för vad din partner på Kungsholmen accepterar i romantiskt innehåll i livet? Krävs det inte lite mer? Kanske hade det tagit er kommunikation till en helt ny nivå om du istället skickat blommor hem till din partner. Eller varför inte till hens jobb, så att du gör arbetskollegorna riktigt gröna av avund? Det är inte varje dag man får besök av ett blombud. Men det är åtminstone alltid uppskattat när det sker.

 

image

 

Skicka blommor till Kungsholmen

Det är förstås inte bara kärlek och romantisk uppskattning som kan vara skäl för att skicka blommor till någon på Kungsholmen. Det går också lika bra att aktivera ett blombud för att beklaga sorgen när någon har gått bort. Eller gratulera någon som har fått barn. Kanske vill du bara visa din uppskattning och att du tänker på personen på något sätt. Då är hur som helst ett blombud i Kungsholmen ett utmärkt sätt att kanalisera det genom.

Och som sagt, det bästa av allt är att du kan sitta på andra sidan jorden om du vill och ändå vara den som anses som avsändare av blommorna. Trots att det inte är du som plockat dem eller pallrat dig upp till Kungsholmen, ringt på hos din partner och levererat blommorna. Allt det gör blombudet. Men det är du som får all ära för jobbet.

Fler nyheter