Tandkontroll av tandläkare Järfälla

11 november 2021 patrick pettersson

editorial

När var du senast hos tandläkaren? Av någon anledning tycks fler och fler glömma bort det med tiden. Plötsligt en dag inser man att det är tre år sedan man senast var där. Trots att man egentligen bör gå en gång per år för att kontrollera tänderna. Detta för att slippa stora problem med munnen och direkt kunna handskas med det om något dyker upp. 

Allt för många tenderar även att vänta tills man har tandvärk eller något annat bekymmer med tänderna, så vänta inte med att boka ditt tandläkarbesök. Boka det innan du upplever bekymmer med munnen. 

Letar du efter en ny tandläkare Järfälla så finns det bra kliniker där. Ofta går man till sin ordinarie tandläkare. Men man kan av någon anledning behöva byta. Kanske vill man testa en privat klinik, eller så är man inte nöjd, det kan även handla om att man har flyttat. Oavsett vilket så finns det kliniker som tar emot dig.

 

image

 

Prisvärd tandvård

Marknaden styr vilka priser som sätts och det gäller i stort sett alla områden. Innan man bestämmer klinik sitter man ofta och letar efter en prisvärd tandläkare som inte är just den dyraste. Det är såklart inget fel att göra det. En sökning på internet ger dig flera olika kliniker att välja mellan. Många har även hemsidor där du kan kika in på deras priser och är det något mer du undrar över kan du även ringa eller maila dem. 

Tandläkare är tyvärr inte kostnadsfritt i Sverige. Fram tills man är 23 år är det gratis i Sverige. Ska man däremot göra något estetiskt med tänderna så bekostar man det själv. Därefter kostar alla besöken. Gör man regelbundna besök håller man faktiskt nere på kostnaden, det genom att man förhoppningsvis slipper dyra ingrepp. 

Så ta hand om dina tänder och gör en kontroll iallafall en gång per år. 

Fler nyheter